Etiketë: erdogan

Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Shqipëri, liria e shtypit në rrezik. FNSI: “Qeveria italiane dhe BE të ndërhyjnë”

Read more

DEKLARATË: RAPORTI SHQETËSUES I QEVERISË ME MEDIAT

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline