Reagim për dhunën ndaj administratorit të portalit “Pamfleti”

Administratori i portalit Pamfleti.net, z. Gjergj Zefi, raportohet të jetë sulmuar dhe dhunuar nga persona të paidentifikuar. KSHM e dënon me forcë këtë sulm dhe u kërkon organeve ligjzbatuese të vënë përpara përgjegjësisë fajtorët. Në një shoqëri të lirë e ku media është e lirë, dhuna nuk mund e nuk duhet të jetë kurrë as zgjedhje e as zgjidhje.

Grupi Balfin – Sot.com.al 2

Grupi Balfin – Sot.com.al 1