Kategori: Uncategorized

Çfarë duhet të respektojnë mediat në rastin e rrjedhjes së informacioneve mbi pagat

Read more

Deklarata Rajonale e Këshillëve të Mediave në Evropën Juglindore, Sarajevë, 17 nëntor 2021

Read more

Mbi standartin etik të publikimit të hetimeve të policisë

Read more

Takim i Këshillit të Medias me Ambasadorin e BE-së, Soreka

Read more

Transformimi dixhital në një botë mediatike që po ndryshon

Read more

IPI dënon kërcënimet me vdekje ndaj gazetares Alice Taylor.

Read more

Reagim: Kërcënimet me vdekje nga gazetares Taylor duhen dënuar nga të gjithë!

Read more

Deklaratë kundër dhunës së policisë ndaj gazetarëve të News24 Ergys Gjençajdhe Klodiana Lala

Read more

Deklaratë e KSHM për keqcitimin dhe moderimin e komenteve në lidhje me debatin e fundit që përfshin komunitetin LGBTI

Read more

AKGJU*: Deklaratë kundër gjuhës së urrejtjes ndaj aktivistëve të LGBTI

Read more

you're currently offline