Etiketë: deklaratë

Standartet etike dhe incidenti me gazetarin e Ora NEWS, Isa Myzyraj

Read more

Shoqata e mediave dhe të shoqërisë civile kundër tentativave të reja për të kaluar projektligjin Antishpifje

Read more


Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

AMA gjobit televizionet KLAN, News 24 e Report TV, ndërsa i tërheq vëmendjen “Ora News”-it

Read more

you're currently offline