Etiketë: vetërregullimi

Aleanca për Media Etike mbidhet për herë të dytë për përcaktimin e një mekanizmi vetërregullues

Read more

Shoqata e mediave dhe të shoqërisë civile kundër tentativave të reja për të kaluar projektligjin Antishpifje

Read more

Organizatat e mediave kundër miratimit të ligjit sot në Kuvend

Read more


you're currently offline