Etiketë: që gazetarët të trajtohen në mënyrë brutale thjesht sepse po raportojnë nga vendngjarja – çka është dhe misioni e detyra e tyre. Shqetësimi bëhet edhe më i madh

Deklaratë kundër dhunës së policisë ndaj gazetarëve të News24 Ergys Gjençajdhe Klodiana Lala

Read more

you're currently offline