Etiketë: putin

Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline