Etiketë: media

Shoqata e mediave dhe të shoqërisë civile kundër tentativave të reja për të kaluar projektligjin Antishpifje

Read more

Protestë ndaj mesazheve fyese e kërcënuese ndaj gazetares Beti Njuma nga Kryetari i Bashkisë Tiranë!!

Read more


Organizatat e mediave kundër miratimit të ligjit sot në Kuvend

Read more

Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Deklaratë kundër versionit të tretë të “paketës anti-shpifje”

Read more

Univ. A. Xhuvani: A mos ka ardhur koha e Urdhërit të Gazetarëve?

Read more

Në redaksinë e Dosja.al: duhet pregatitur për kohën e mediave serioze

Read more

REAGIM: Projektligji i ri i medias, edhe më i keq se i pari

Read more


you're currently offline