Etiketë: KSHM

DEKLARATË: RAPORTI SHQETËSUES I QEVERISË ME MEDIAT

Read more

Deklaratë kundër versionit të tretë të “paketës anti-shpifje”

Read more

Univ. A. Xhuvani: A mos ka ardhur koha e Urdhërit të Gazetarëve?

Read more

Në redaksinë e NEWS24: pikëpyetje etike mbi identitetin e fëmijëve

Read more

AMA gjobit televizionet KLAN, News 24 e Report TV, ndërsa i tërheq vëmendjen “Ora News”-it

Read more


Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline