Etiketë: këshilli i medias

Liria e Shtypit, është liria për të bërë pyetje!

Read more

Mbi standartin etik të publikimit të hetimeve të policisë

Read more

Takim i Këshillit të Medias me Ambasadorin e BE-së, Soreka

Read more

Standartet etike dhe incidenti me gazetarin e Ora NEWS, Isa Myzyraj

Read more

Shoqata e mediave dhe të shoqërisë civile kundër tentativave të reja për të kaluar projektligjin Antishpifje

Read more

Mëngjesi në Departamentin e Lajmeve në RTSh

Read more

you're currently offline