Etiketë: etika

Liria e Shtypit, është liria për të bërë pyetje!

Read more

Mbi standartin etik të publikimit të hetimeve të policisë

Read more

A përbëjnë shkelje etike fotot e botuara nga morgu?

Read more

Kundër denigrimit të figurës së gazetares Sonila Meço në media

Read more


Mëngjesi në Departamentin e Lajmeve në RTSh

Read more

Vendimi i Presidentit për të kthyer ligjin e AMA-s, gjëja e drejtë për t’u bërë!

Read more


Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Shqipëri, liria e shtypit në rrezik. FNSI: “Qeveria italiane dhe BE të ndërhyjnë”

Read more

you're currently offline