Etiketë: erion veliaj

Standartet etike dhe incidenti me gazetarin e Ora NEWS, Isa Myzyraj

Read more

Protestë ndaj mesazheve fyese e kërcënuese ndaj gazetares Beti Njuma nga Kryetari i Bashkisë Tiranë!!

Read more

you're currently offline