Etiketë: edi rama

Liria e Shtypit, është liria për të bërë pyetje!

Read more

Shoqata e mediave dhe të shoqërisë civile kundër tentativave të reja për të kaluar projektligjin Antishpifje

Read more

Deputetët Holandezë: Ligji ‘Anti-shpifje’ duhet të ndryshohet përpara se të fillojnë bisedimet e pranimit në BE

Read more

Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

REAGIM: Projektligji i ri i medias, edhe më i keq se i pari

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline