Etiketë: e orientojnë dhunën drejt gazetarëve që raportojnë. KSHM i kërkon Policisë së Shtetit të dënojë aktin dhe ata që e kanë kryer

Deklaratë kundër dhunës së policisë ndaj gazetarëve të News24 Ergys Gjençajdhe Klodiana Lala

Read more

you're currently offline