Etiketë: code of ethics

Vendimi i Presidentit për të kthyer ligjin e AMA-s, gjëja e drejtë për t’u bërë!

Read more

Takim me gazetarë dhe perfaqësues të medias për të diskutuar rreth vetë–rregullimit

Read more

you're currently offline