Etiketë: censura

Shoqata e mediave dhe të shoqërisë civile kundër tentativave të reja për të kaluar projektligjin Antishpifje

Read more

Protestë ndaj mesazheve fyese e kërcënuese ndaj gazetares Beti Njuma nga Kryetari i Bashkisë Tiranë!!

Read more

Vendimi i Presidentit për të kthyer ligjin e AMA-s, gjëja e drejtë për t’u bërë!

Read more


Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Shqipëri, liria e shtypit në rrezik. FNSI: “Qeveria italiane dhe BE të ndërhyjnë”

Read more

DEKLARATË: RAPORTI SHQETËSUES I QEVERISË ME MEDIAT

Read more

REAGIM: Projektligji i ri i medias, edhe më i keq se i pari

Read more

you're currently offline