Etiketë: BIRN

Organizatat e mediave kundër miratimit të ligjit sot në Kuvend

Read more


Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline