Etiketë: AMC

AKGJU*: Deklaratë kundër gjuhës së urrejtjes ndaj aktivistëve të LGBTI

Read more

A përbëjnë shkelje etike fotot e botuara nga morgu?

Read more

Deputetët Holandezë: Ligji ‘Anti-shpifje’ duhet të ndryshohet përpara se të fillojnë bisedimet e pranimit në BE

Read more

Organizatat e mediave kundër miratimit të ligjit sot në Kuvend

Read more

Vendimi i Presidentit për të kthyer ligjin e AMA-s, gjëja e drejtë për t’u bërë!

Read more


Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Në redaksinë e Dosja.al: duhet pregatitur për kohën e mediave serioze

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline