Etiketë: ALBANIA

Takim i Këshillit të Medias me Ambasadorin e BE-së, Soreka

Read more

Organizatat e mediave kundër miratimit të ligjit sot në Kuvend

Read more

Vendimi i Presidentit për të kthyer ligjin e AMA-s, gjëja e drejtë për t’u bërë!

Read more


Gazetarët Kundër Ligjit Censurë për Mediat (“paketa antishpifje”)

Read more

Shqipëri, liria e shtypit në rrezik. FNSI: “Qeveria italiane dhe BE të ndërhyjnë”

Read more

Univ. A. Xhuvani: A mos ka ardhur koha e Urdhërit të Gazetarëve?

Read more

Në redaksinë e Dosja.al: duhet pregatitur për kohën e mediave serioze

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline