Këshilli Shqiptar i Medias është një organizatë e pavarur gazetarësh që ka si synim të promovojë vetërregullimin e komunitetit të medias si një mjet për të rivendosur besimin tek media dhe për të mbajtur lart besueshmërinë e saj para publikut shqiptar.

Publikime

Si mund të mbrojmë privatësinë tonë?

Nga Loneta Progni “Përdhunohet 15-vjeçarja nga roja i shkollës dhe tre të rinj të tjerë”. E mitura, e lindur më 26.09.2004, nxënëse në shkollën “Gramoz Palushi” në Babrru, shprehet në...

you're currently offline