Këshilli Shqiptar i Medias është një organizatë e pavarur gazetarësh që ka si synim të promovojë vetërregullimin e komunitetit të medias si një mjet për të rivendosur besimin tek media dhe për të mbajtur lart besueshmërinë e saj para publikut shqiptar.

Publikime

Ankesë: Sula kundër Balkanweb

Titulli i artikullit: Pas Elbasanit, tjetër rast në Tiranë, një 35-vjeçar kafshohet nga tre qen te “Myslym Shyri” Data e publikimit: 2018-05-02 Lidhje reference: Përshkrimi i ankesës Ky është një lajm...

Gjykimi i rastit të Anxhelos

Vendimi: Për rastin në fjalë krimi është i tillë që publiku duhet të informohet. Por, së pari është shkelur prezumimi i pafajësisë. Çdo individ duhet të konsiderohet i pafajshëm derisa...

Prezantohet Kodi i ri i Etikës

Më 29 Mars 2018, u zhvillua prezantimi i Kodit të ri të Etikës, një ngjarje e rëndësishme për komunitetin e gazetarëve e që u ndoq nga  gazetarë, publicistë dhe përfaqësues...

you're currently offline