Kategori: Lajme

Reagim mbi shpërthimin përpara shtëpisë së gazetarit Elidon Ndreka

Read more

Holanda kërkon për negociatat BE-Shqipëri të plotësohet paraprakisht Ligji i Medias dhe Gjykata Kushtetuese

Read more

Reagim në lidhje me identifikimin e viktimave të COVID-19

Read more

Reagim për publikimin e fotove të fëmijëve të kthyer nga Siria

Read more

Tre vjet nga vrasja e gazetares Dafne Caruana Galizia

Read more


Raportuesi i EPP për Shqipërinë, përshëndeti përpjekjet për krijimin e një mekanizmi vetë-rregulluese për mediat online.

Read more

Aleanca për Media Etike mbidhet për herë të dytë për përcaktimin e një mekanizmi vetërregullues

Read more

Reagimi i Cukalit në emisionet “Për të fol” dhe “Ilva Now” mbi paketën anti-shpifje

Read more

Raportuesi i Lirisë së Medias në Këshillin e Europës kërkon nga qeveria shqiptare të heqë ligjin për mediat

Read more

you're currently offline