Kategori: Ankesa të Zgjidhura

Gazetarja Alice Taylor kundër portaleve, tema.al, lexo.com.al, javanews.al, tiranapost.al, gazetadiaspora.al, alpenews.al

Read more

Znj. M.Gj. – ndaj portalit JOQ.al, 1 mars 2019

Read more
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve kundër gazetave Shekulli, Panorama dhe portalit Balkanweb

Read more

you're currently offline