Autor: kshmyucd

IPI dënon kërcënimet me vdekje ndaj gazetares Alice Taylor.

Read more

Reagim: Kërcënimet me vdekje nga gazetares Taylor duhen dënuar nga të gjithë!

Read more

Deklaratë kundër dhunës së policisë ndaj gazetarëve të News24 Ergys Gjençajdhe Klodiana Lala

Read moreDeklaratë e KSHM për keqcitimin dhe moderimin e komenteve në lidhje me debatin e fundit që përfshin komunitetin LGBTI

Read more

AKGJU*: Deklaratë kundër gjuhës së urrejtjes ndaj aktivistëve të LGBTI

Read more

KSHM mbështet gazetarët në pretestën kundër rregullores së re të Kuvendit

Read more

DEKLARATË e organizatave shqiptare për çështjen Prokuroria vs Lapsi.al

Read more

DEKLARATË mbi sekuestrimin e serverit dhe aseteve të medias Lapsi.al

Read more

you're currently offline