Autor: K

Workshop: “Të drejtat dhe përgjegjësitë e gazetarëve”

Read more

KSHM mori pjesë në diskutimin mbi qëndrushmërinë e shërbimit nukjevetëm.al

Read more

KSHM/ Studim për standartet dhe cilësinë e informimit të qytetarëve në Shqipëri në periudhën COVID-19

Read more

Viti 2020 ka qenë një vit sfidues për gazetarët në Shqipëri

Read more

DASHURIA ËSHTË NJË ALTERNATIVË NDAJ URREJTJES: BLLOKOJE URREJTJEN, SHPËRNDAJE DASHURINË!

Read more

DEKLARATË E PËRBASHKËT PËR SHTYP E ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE

Read more

SafeJournalists reagon me shqetësim për presionin e vazhdueshëm kundër medias në Shqipëri

Read more

Reagim ndaj dhunës policore kundër gazetarit së Ora News, Xhoi Malësia

Read more

Këshilli Shqiptar i Medias pajis me maska dhe dezinfektantë mediat anëtare të Aleancës për Media Etike

Read more

KSHM bashkëpunon me Exit.al në konferencën e zhvilluar në kuadër të Ditës Ndërkombëtare Botërore të Lirisë së Shtypit

Read more

you're currently offline