Sulmi mbi TCH – sulm mbi të gjithë median

Kshm dënon me forcë sulmin ndaj TCH ku mbeti i vrarë roja i sigurisë i ndërtesës. Ky sulm i paprecedentë tregon edhe një herë për pozicionin e vështirë të mediave në Shqipëri, ku siguria e tyre nuk është e garantuar dhe ku krimi merr kurajon të godasë deri dhe një nga mediat më të mëdha në vend.

Sulmi ndaj TCH nuk është sulm vetëm kundër një medie, po kundër gjithë medias, madje dhe kundër publikut që e ndjek atë media.

KSHM i kërkon organeve të rendit të zbardhin sa më shpejt rastin e të vënë agresorët para përgjegjësisë ligjore, dhe njëkohësisht fton edhe mediat e tjera në vend të solidarizohen për t’i dhënë një mesazh sa më të fortë krimit.