IPI dënon kërcënimet me vdekje ndaj gazetares Alice Taylor.

IPI – Rrjeti Global për Lirinë e Shtypit, ka reaguar sot me një deklaratë në twitter ku i kërkon autoriteteve shqiptare të investigojnë kërcënimet me vdekje ndaj gazetares Alice Taylor. Në reagimin e vet, IPI, shpreh shqetësimin se nëse këto kërcënime online nuk hetohen nga atuoritetet deri në fund, dhe fajtorët nuk ndëshkohen, këto lloj sulmesh ndaj Taylor e gazetarëve të tjerë do të vazhdojnë.