Këshilli Shqiptar i Medias pajis me maska dhe dezinfektantë mediat anëtare të Aleancës për Media Etike

Pandemia COVID-19 ka prekur shumë sektorë ku një ndër më të goditurat është dhe media.

Nga shpërndarja e maskave e dezinfektantëve tek ambientet e Ora News

Gazetarët janë të rrezikuar nga infektimi me COVID-19 prej ekspozimit gjatë punës së tyre të përditshme.

Nga shpërndarja e maskave e dezinfektantëve tek redaksia e Politiko.al

Falë një fondi dhuratë nga Qendra Europiane për Lirinë e Shtypit dhe Medias, Këshilli Shqiptar i Medias nisi shpërndarjen e maskave dhe desinfektantëve për gazetarët gjatë javës së parë të dhjetorit.

Përfitues ishin mediat partnere dhe mediat anëtare të Aleancës për Gazetarinë Etike, si Citizens-channel.com, Gazeta Dita, Droni.al, Dosja.al, Exit.al, Faktoje.al, Gazeta Shqip, Lapsi.al, Mapo.al, Opinion.al, Ora News, Ora Tv, Politiko.al, Birn, Syri.net, Noa.al, 27.al, TVT, Tpz.al.