Paketa anti-shpifje kundërshtohet nga Qendra Europiane e Mediave

Dy projektligjet e propozuara nga Këshilli i Ministrave dhe të shpërndara nga AMA në datën 11 dhjetor kanë nisur të kundërshtohen nga organizatat ndërkombëtare.

Politiko.al raporton që Qendra Europiane për Lirinë e Mediave me qendër në Laipzig të Gjermanisë i tha Politiko.al se propozimi që mediat online të rregullohen nga shteti është në kundërshtim me praktikat e vendeve europiane dhe përbën tentativë për kontrollimin e përmbajtjes dhe rrjedhjes së lirë të informacioneve.

Kliko në lidhjen me Politiko.al për të lexuar artikullin e plotë.

https://politiko.al/paketa-anti-shpifje-kundershtohet-nga-qendra-europiane-e-mediave-qeveria-te-ndaloje-procedimin-e-projektligjeve/