Etiketë: albanian media council

REAGIM: Projektligji i ri i medias, edhe më i keq se i pari

Read more

REAGIM: Projektligji i ri i medias, edhe më i keq se i pari

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

you're currently offline