Kategori: Uncategorized

DEKLARATË: RAPORTI SHQETËSUES I QEVERISË ME MEDIAT

Read more

Deklaratë kundër versionit të tretë të “paketës anti-shpifje”

Read more

Si e trajtuan mediat shqiptare situatën e pas-tërmetit

Read more

Z.Luigi Soreca pozicionohet hapur kundër paketës së re anti-shpifje

Read more

“MATRA”: 72 gazetarë të rinj “etikë” me mbështetjen e Amabsadës Hollandeze

Read more

Reporterët Pa Kufij, Article 19, SEEMO dhe ECPMF i kërkojnë qeverisë: Tërhiq ligjin e Medias!

Read more

Deklaratë: Për paketën e projektligjeve të miratuara nga Këshilli i Ministrave për rregullim e medias online

Read more

REAGIM: Projektligji i ri i medias, edhe më i keq se i pari

Read more

Kryeministri i Shqipërisë duhet të respektojë lirinë e shtypit!

Read more

Misioni i organizatave ndërkombëtare të mediave në Shqipëri: “Liria e shtypit, në rënie”

Read more

you're currently offline