Autor: kshmyucd

Opinion.al dhe Klan.al, 2 media që përpiqen për etikën

Read more

Gazetarja Alice Taylor kundër portaleve, tema.al, lexo.com.al, javanews.al, tiranapost.al, gazetadiaspora.al, alpenews.al

Read more

Znj. M.Gj. – ndaj portalit JOQ.al, 1 mars 2019

Read more

Vetërregullimi – KShM nis turin nëpër qytete

Read more

Shkeljet e Etikës në Rastin e të Miturës nga Kavaja

Read more

KSHM publikon shkeljet e etikës në mediat online

Read more

Federata e Gazetarëve Europianë dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve, u bashkohen organizatave shqiptare kundër 2 ligjeve për kontrollin e medias online

Read more

Deklaratë: Qeveria shqiptare duhet të tërheqë projektligjet për rregullimin e medias në internet

Read more

5 shoqata të medias dhe për të drejtat e njeriut i kërkojnë qeverisë të tërheqë ligjet për mediat online

Read more


you're currently offline