Këshilli Shqiptar i Medias është një organizatë e pavarur gazetarësh që ka si synim të promovojë vetërregullimin e komunitetit të medias si një mjet për të rivendosur besimin tek media dhe për të mbajtur lart besueshmërinë e saj para publikut shqiptar.

Publikime

Ankesë: kronikë në “Fiks Fare”

Titulli i artikullit: Kronikë Tv në emisionin Fiks Fare Data e publikimit të vidoes: 18 shtator 2018 Lidhje reference: Ankuesi: Përshkrimi i ankesës Në videon ilustruese që shoqëron çështjen,...

Ankesë: Sula kundër Balkanweb

Titulli i artikullit: Pas Elbasanit, tjetër rast në Tiranë, një 35-vjeçar kafshohet nga tre qen te “Myslym Shyri” Data e publikimit: 2018-05-02 Lidhje reference: Përshkrimi i ankesës Ky është një lajm...

Gjykimi i rastit të Anxhelos

Vendimi: Për rastin në fjalë krimi është i tillë që publiku duhet të informohet. Por, së pari është shkelur prezumimi i pafajësisë. Çdo individ duhet të konsiderohet i pafajshëm derisa...

you're currently offline